Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking jävla adhd!!

Fucking jävla adhd!!
Du förstör mitt liv!
För du förvandlar mig till en treåring när det börjar ställas vardagliga krav.
Krav som gör att livet fungerar.
Du förvandlar mig till en treåring när det ska handlas, städas, diskas, lagas mat eller rensa kattlådor.
Du, fucking jävla adhd, ser till att flugorna och larverna invaderar matresterna i köket. Eller var dom nu råkar ligga.
Du, fucking jävla adhd, ser till att jag inte kommer någonstans i livet.
För du gör mig trött och utslagen för minsta lilla ansträngning.
Och du ser till att jag fokuserar på allt annat än det som jag mår bra av. I långa loppet.
Du, fucking jävla adhd, får mig att tvivla på om det finns någon som vill dela sitt liv med mig. För vem fan vill dela sitt liv med någon som hela tiden misslyckas med det enklaste av grejer?
Du, fucking jävla adhd, ser till att jag ska inte kan leva ett good enough liv.
Så kom fan inte och påstå att du är nån jävla superkraft!




Fri vers (Fri form) av Örnflickan
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-16 19:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra frustrerande starkt skrivet

vad gäller diskning, städning, matlagning, kattlåderensning så behöver du ej oroa dig för det

en modern kille gör mer än gärna allt det för dig, alltid

som gudinna bör du alltid bara göra vad du vill, få göra vad du vill, men slippa göra allt du inte vill.

2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan