Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

j a g

vägen har varit lång
vägen har varit skakig
jag har varit på botten

alldeles för länge


jag hjälpte mig själv
du hjälpte mig

och jag klättrade
länge, högt och bra

här är jag nu
i ånger och tacksamhet
för vad jag har gjort
mot mig själv

i alla år


tacksam
för mig
själv

jag är ett bättre jag
nu
och jag har mig att tacka

med en hjälpande hand
av den starkaste kärlek

jag tackar också dig


det har rensats ut
börjats om
och byggts på

här är jag

med ärrvävnad lite överallt
gamla hjärnspöken
& ett döende självhat

och det är allt som spelar roll

j a g
spelar roll




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 448 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-17 14:20



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Du har alltid spelat roll! Alltid alltid alltid.
2017-01-06

  Mow Dean VIP
ord som berör
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting