Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen vi möts igen

Fel eller rätt kom med tiden
Vi klättrar upp, därav starkare
Vrider tillbaka tiden
Därför bandet är sårbart
Slå bort en tanke
En gång, alla gånger
Ögonblicken från dig
Det kommer aldrig bli som förr
Men det finns saker som aldrig förändras
Det vet du, det vet jag
Trots allt som hänt mellan oss
Trots allt vi gått igenom
Trots att vi väljer olika vägar
Finns jag alltid där för dig




Fri vers av Love Dragon
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-05-14 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon