Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...naivism...heter det så...?


Skynket föll...


Skynket föll
Allt blev synligt
Inget längre dolt

Hon blev hans
Han blev hennes
Och han blev

Lycklig...




TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 306 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-10-18 08:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Nakna ord...bra!
2016-11-17

  ULJO
FINT FÖRMEDLAT
2016-10-25

  Maiah VIP
Mycket avslöjande, du fick till det med skynket som bild
2016-10-19

  Solstrale VIP
Hopp om trohet och kärlek i framtiden för dem båda vi får skåda!
2016-10-18

  Angel of love
Ljuvlig text.
2016-10-18

    ej medlem längre
Inte alls, tror du gör henne mycket lycklig också.
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT