Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se och njut

Se det vackra.
Trädens löv som faller är inte döda.
Se hur vackert de dansar när vinden tar dag i dem.
Se hur det virvlar framför dig på din promenad i höstens tecken.
Se glädjen i deras rörelser, de har gett dig sommaren de ger dig nu en dans och lägger sig sen som en bädd på marken för att skydda rötterna inför vintern.
Se hur de kan leva vidare och ge dig mer lycka i framtiden.
<3




Fri vers av Angel of love
Läst 460 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-10-18 10:32



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, det är fint!
2017-04-20

  Nils-Robert
En dikt om höstlöv med en metaforisk underton. Fint skriven
2016-11-02

    ej medlem längre
Härlig text i glada färger! Tack!
2016-10-29

  Lars Hedlin
Underbart livsbejakande .)
2016-10-22

  louisegirl
Så vackert och iakttagande
2016-10-21

  Maria Sundelin VIP
Fin höstdikt
Kramar
2016-10-18

    Birgersdotter VIP
Livsbejakande!
2016-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
Fin uppmaning om att se positivt på det som nu händer i naturen...
2016-10-18

  Blått Norrsken VIP
Även bilden är så levande.
2016-10-18

  Blått Norrsken VIP
Dina ord är klingande underbara. Det känns så vackert och hoppfullt.Mycket bra skriver du i en dans av virvlande löv som skyddar och visar att liv alltid kommer tillbaka.
2016-10-18

  erkki
Instämmer i dessa vackra tankar. Som barn var det dessutom jätteskoj att sparka runt i de stora lövhögarna som kommunens gubbar sopat ihop. (Inte helt populärt)
2016-10-18

  ULJO
Fin uppmaning
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love