Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag i obestämd form

 

jag vill lägga till ett 'n'

i mitt namn

ibland ännu fler bokstäver,
och vara bestämd som bara

den,
som
fan,

som någon Anna'n'




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-19 20:28



Bookmark and Share


  i af apa
nnnnå nååå
nåååå baar

alltså
texten når fram
i hela baren,
(typ´n)
!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita