Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


442. 21 århundraden...

...SJÄLLÖSHET _ BLEV BLIND!
VID JESU KRISTI ANKOMST,
PONTIUS PILATUS SNARA_DÖDS_GREPP
I CYBERNETIKS NATT...




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-19 20:40



Bookmark and Share


  petter rost
Från uppenbarelse tlll krasch – decenniets signum. Så koncentrerat att det nästa inte gör att bita i – men det slår!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP