Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obestämbara

 

de tar sig in i våra trapphus 
i allt vi stegvist konstruerat

de omringar kroppar, själar, stjäl tankar,
rör runt i minnen, bemästrar våra sinnen,

:så håll stängt




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-19 20:43



Bookmark and Share


    jaybird
Det är naturligt att stänga och låsa sin dörr; så även på Södermalm i Stockholm, där annars alla "öppna era hjärtan" bor tryggt segregerat.
Bra text.
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita