Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmågan att förstå


Jag satt med fötterna i vattnet
Nynnade på glad musik
Ensam på livets udde
Nu utan alla isande skrik

Jag ser allting hända
Hör alla vackra ord
Jag känner all kärlek
Som läggs på mitt bord

Men trots att det är lika tydligt
Som att natten blir dag
Så kan jag inte förstå
Hur din lycka är jag

Du log mot mig en morgon
Med värme i din blick
En tanke slog mig så hårt
Klart att allt var ett trick

Mellan alla glada låtar
Flöt tårarna likt floder
Mörkt hade gått till ljust
Men mörkret var min moder

Det är svårt att våga tro
När ljuset rubbar all balans
Att jag förtjänar det där fina
När mörkret varit allt som fanns




Bunden vers (Rim) av Autonomous
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-20 08:26



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Den här tycker jag om! Okonstlat och osentimentalt rim om kärlek = tumme upp :D
2016-10-20

  Robin V
Åh vad fint!
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous