Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelska du



Jag såg dina bröst på himlen idag
de var mer rosa än jag kunnat minnas
när den första snön sen började falla
täcktes marken av svarta hallonbåtar och skära bubbelgum
från vardera bröstet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-20 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP