Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är..........

Du är så underbar.
Det är tur att du är som du är




Fri vers av Patrik G
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-05-14 09:09



Bookmark and Share


    Mejja
Två små rader med så mycket värme inneslutet!
För när vi vågar vara den vi är når vi hjärtan.
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G