Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är hon?

Vem är hon?
Hon, flickan i hörnet med håret så yvigt.
Hennes blick är tom, men stillheten säger mer.
Hennes kläder är trasiga och hon är smutsig.
Nu ser hon på mig. Hon ler.
Från tomhet till ett vackert uttryck.
Hon ser ut som ett litet troll i sitt yviga hår.
Ett leende troll.




Fri vers av Patrik G
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-05-14 09:14



Bookmark and Share


  Cris
Vad rart
att man kan förvandlas så
med ett leende
fint skrivet
2006-05-14

    Mejja
Fortsätt inte undra. Fråga!
Endast då får du svar.
Där i hörnet kanske en väntande vän står.
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G