Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gnista till dig att förvalta

 

Alla har gått
Bara vi är kvar

Då griper du tag
Klamrar dig fast

Jag hör ditt hjärtas slag
Dina tårar väter mitt hår

Ditt famntag likt kramp
Som om livet var jag

Som om jag kunde lossa
det som stelnat i dina ådror

En doft av det mjuka
när du dras till det hårda

Värmen i mitt hjärta
när ditt val är det kalla

Sida vid sida har vi vandrat
Liv efter liv
Hand i hand
Åtskilda

Ingen kan korsa en avgrund
Ingen hela de hål där åren satt spår

Min själ gör sitt bästa
sträcker sig där över

Hopkrupen i din famn
sprider den värme

En gnista till dig att förvalta




Fri vers av häxängel
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-20 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel