Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många frågor, men få svar.

Om jag sträcker ut min hand mot dig, kommer du hålla den då?

Jag är rädd att du aldrig ska förlåta mig.

Om jag sänder dig en dikt av ömhet och kärlek.
Kommer du ta emot den?

Om jag talar om precis hur jag känner,kommer du då känna empati och förstå mitt agerande?

Jag kan inte visa dig tårarna som bränner i mina ögon.
För jag vet inte om du förstår dem?


Kan jag säga förlåt?
Eller är vår tid helt förbi?

Kommer jag få känna din trygghet omsluta min kropp igen?

Så många frågor, men få svar.

 

Så nu kan jag bara vända dig ryggen och låta tårarna rinna.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 684 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-10-21 03:39



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Aj så ont i själen. Den kantstötta kärleken som kanske har brunnit ner. Kanske går ej att återskapa.
2016-11-02

    ej medlem längre
Känslan vilar djupt i själen.
Vacker


2016-10-29

    Dan Myrbeck
Jaa, tänk att det ska va så svårt
att vara människa!

Bra belyst.

2016-10-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Väl stiliserad, varm och känslosam!!!
2016-10-24

  Lars Hedlin
Starkt i beröring ..kramar i värme till dig <3
2016-10-22

  Maria Sundelin VIP
Ord som går rakt in i mig.
Kramar
2016-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket berörande dikt...det enda man kan göra är att försöka och hoppas få svar...
2016-10-21

  erkki
Väldigt fin kombination av text och bild! Så mycket sorg och besvikelse det finns! Och du tar upp det med eftertryck.
2016-10-21

    ej medlem längre
En dikt med styrka i alla sina nakna ord. Underbar att läsa.
2016-10-21

  TT
Underbar text. Helt underbar. Starka ord som berör!
2016-10-21

  Blått Norrsken VIP
Starkt och vackert!!! Om att våga visa förlåtelse i ett "agerande" till någon man tycker väldigt mycket om .
2016-10-21

    ej medlem längre
Sorgset och alldeles bedårande vackert skrivet..
2016-10-21

    ej medlem längre
Vilken fantastisk text du har skrivit.
2016-10-21

  ULJO
Du skriver berörande och så otroligt vackert. Alltid fanstatiskt att läsa dna texter.
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love