Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permafrost


Hård frost i kalken

Töm den och frys

Isen fastnar i läpparna

Frosten lider

Isen bär

Eller brast den under dig?

Nedåt mot permanent tystnad

Livet passerar

Passeras

Livet tiger

Och huttrar

Sista droppen i kristallen

Töm den, svälj den!

Putsa den med stämbanden

Göm den

Frys den i sinnet

I permafrosten




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2016-10-21 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP