Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...lika vacker ännu...


Hon...


Hon kom
Hon var här
Han var

Lycklig...




TT


(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 466 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-21 11:10



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fint och enkelt
2016-10-21

    ej medlem längre
Så få ord...men så mycket känslor!
2016-10-21

  Maiah VIP
Eller som man säger "less is more"
2016-10-21

  Maiah VIP
Få ord men som blir en hel berättelse
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT