Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vakna folket

 

De ser en blå stjärna
dit vill de alla gärna
För där får man behålla
allt man kan lager-hålla

Skänka bort saker
från andras lager
Bara tänka på sitt
och bygga bort ditt

Denna hemska historia
ger ändå en gloria
För den blåa äran
lurar den sanna läran

Tillåter egoismen härska
andras blod härskna
Då är allt som det ska
i ett blått egoistiskt garage




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-21 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där finns ingen medkänsla med någon, hård, likgiltig och kall med ont i blicken!
2016-10-21

  Öknens Ros VIP
"tro inte på politiker" citat Fredrik Reinfeldt

snygga bilder *ler*
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP