Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på två minuter under en sång i TV ....


En fräckis


Lyssna tjejen
stäng inte grejen
Som hänger
över bakom kinden

Ge mig en puss
en rysk kyss
Så lever jag längre
njuter i sängen

Kärlek är att ge
men jag njuter om du ber
Om mer
det är underbart om du ser

Min kropp
på din topp
Eller tvärtom
som svängom

Livet är for kort
för att sätta stopp
För detta sköna
som får oss att stöna

Njut nu snälla
du får gnälla
I välfärd
över mitt svärd




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-21 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP