Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar går till västerås..



Idag nästan 15 månader har hunnit gått, då både mor och son mördades.
Knivmördades på ett stort välkänt varuhus, de gick i glädjens tider.
Att handla till sonens möblering till hans första lägenhet var deras mål för dagens aktiviter.
Men det tog någon ifrån dem och även livet deras, då en asylsökande fått avslag kände sig illa behandlad av myndigheters beslut.
Bestämde sig då för att hämnas, genom att ta livet av några människor.
Denna gång blev det, en mor med sin son.
Mina tankar går till dem som ej finns med oss längre.
Som oskyldigt hamnar ivägen för hämndlystna människor, oavsett vad som hänt eller vad man tror på.
Att ta en annans människas liv, då ska man ha förbrukat sitt eget chans till liv omgående...
Då skulle världen vara en bättre plats, tryggare plats att leva på...



Orkiden




Övriga genrer (Essä/Recension) av Orkiden
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-22 17:38



Bookmark and Share


  Angel of love
En fruktansvärd händelse, ett så fruktansvärt onödigt dåd. Kommer finnas kvar inom en. Och man känner känslan när man går där igenom där allt hände.
2016-10-25

    Sefarge VIP
Att vårda livet!
Ej tycka så synd
Om sig själv!
Tänka på dem
Som ville leva
Men ej fick det!
Bra tänkvärt
Skriftat!


2016-10-24

  mare VIP
Bra att du skriver om
denna brutala händelse!
den får ALDRIG glömmas
hör du det Mr. leader of Sweden
du ska väl behandla alla
med lika värde, eller?!
men som tur är finns folk
som står upp för ALLA
orättvisa behandlingar!

2016-10-23

    jaybird
Vissa hatbrott tystas ner fullständigt.
Undrar vad det beror på?
Bra att du belyser denna avskyvärda gärning i Västerås. Tack för en angelägen text.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Orkiden