Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstregn

Tungt om hösten faller löven
minner mig om tankar
som bärs när det mörknar

längs stigen jag beträder
fäster löven vid stöveln
likt meddelanden att göra
en ensamhet i sällskap


det jag glömt
inte vågat
kanske sen
eller aldrig

stegen på en stig
ekar tungt i en soffa
Te med sympati, filten över benen
där själen vårdas

vart bär detta hän?




Fri vers av Robert Hellström
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-23 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström