Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Valmöjligheten"



Vid
Val av presidentkanidater.

Borde det fungera som vid
köpet av en vara.

Vid upptäckt att "Bäst före datumet"
Gått ut,skulle det kunna gå att få välja
Nya fräschare alternativ!
Men icke sa nicke!

Nu finns det bara två gamla
Ärrade lagerostar
att tillgå.

Och hela Världen ser på.




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-23 23:09



Bookmark and Share


    Orkiden
Haha...Vilken underbar text:)
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP