Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ljus kring vår säng.

Jag ska tända ljus runt vår säng.

Sängen där vi nakna vill upptäcka, där våra lustar vill svettas ut på våra kroppar.
Våra andetag som väcker livet åter.
Tätt omslutna vill jag smeka din kropp, kyssa dina läppar.
Känna dina händer som ivrigt tar tag i mitt hår och drar mitt huvud bakåt.
Min hals som blottas och du ser hur min puls pumpar av lust.
Med ivriga känslor förenas våra kroppar, kvidande och förälskade låter vi oss ta för oss av varandra.

 

Flämtande låter vi ljusen runt vår säng sakta brinna ut.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 383 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-10-25 02:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt erotiskt och hettande, ett visuellt poem där det inte är svårt att se..det orden vill beskriva.
2019-11-07

  Nils-Robert
Sensuell och finstämd dikt om åtrån, kärleken och dragningskraften mellan två älskande.
2016-10-31

    ej medlem längre
Djup i känsla och ord. Vacker
2016-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Lustfylld kärlek...vacker hetta...
2016-10-27

  Lars Hedlin
Oerhört djup och full av härligt liv :)
2016-10-26

    Dan Myrbeck
Ljusen brinner ut,
men lågan består.

Härligt hett skaldat!
2016-10-25

  Blått Norrsken VIP
Vackert i en del av det som berikar kärleken och ger varandra healing på högsta nivå. När vår kropp i äkta kärlek når himmelska höjder bortom tid och rum .
2016-10-25

    ej medlem längre
En sensuell och mycket vacker text.
2016-10-25

  ULJO
LJUST OCH VACKERT, SENSUELLT OCH BERÖRANDE
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love