Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de va en rälig förkylning

man kanske inte
i första hand
tänker när man
kapprustar i ett
nytt kallt krig

men jag tänker
att om ryssen kommer
ska jag ge honom
en rejäl förkylning
genom alla ömhetsbevisande

kindpussar




Fri vers av Bengt VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, det är jobbigt med förkylning. har själv influensa just nu. hoppas det går över snart.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP