Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeternas kväll

 

I Kaffegillets valv

i bellmanska kvarter

där samlades poeter

invid borden

 

Det är märkligt hur mycket

ett mänskligt möte ger

i kärleken till liv,

till lust, till orden

 

Så tack till er som kom

till en soppkväll som blev het

till samtal över Muskö,

mink och minne

 

Fint möte, kära vänner!

Var och en som är poet

vet att samtal, mat och dryck

behövs för  lyriskt sinne

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-26 11:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Härligt skaldat, Peter!
Jag kan bara instämma, vill tacka alla som oavsett val av maträtt hade sin sked i den goda poetsoppan. En ljusfylld kväll som bär vida över vintertiden!

2016-10-30

  soligajag_1 VIP
Åhh, , så synd att jag inte kunde komma!! Nästa gång!!

Ni hade säkert superkul!!! Skrattade och delade era dikter o poem med varann!!

Kram Kram
2016-10-28

  Eva Langrath VIP
Fint jag hoppas det blir fler gånger eftersom jag inte kunde komma den här gången.
2016-10-26

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det blev bra
och fler kunde vi varit
Tack till alla
2016-10-26

  Rise Little One
Ett mysigt möte för alla lyriska sinnen!
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP