Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnsången

Man vänder och vrider, sträcker och tänjer
på lögnen för att få den sann.

En lögn upprepad tillräckligt många gånger
tenderar att maskera sanningens kärna.

Lögnens lökavskalande skikt
blottar ändå alltid sanningen till slut.

Sanningen har bara ett ansikte!




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 13:55



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Frågan är, varför ljuger man då?
2016-10-27

    ej medlem längre
Innehållet är ganska svävande, men sån är poesin i allmänhet. I sak är sanning ett ord bland andra. Vi behöver gå till tingen i sig för att ha något att tala om. Annars är det mest läten och krafs.
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP