Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan vatten

Silverträd, ett stort, längs kanten. Hänger
djupt ned i jorden
grenar lätt snuddande
vid dammens yta
- Torrlagd.
Plötslig törst, hos mig.
Evigt ljus inom lång natt.
En ännu blå skymning sent om hösten.
Snögås i flykt, samma väderstreck som alltid
jag kvar här.
Jag på jorden,
torrlagd
Jag på himlen, längtande
evigt svävande
iväg




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak