Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit


Mantra;
föll in i
avsaknad.

tillit, tillit, tillit
får jag
ta plats?

får jag vara?

känna, leva

vara mitt ibland
vara
ivägen.




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-09-16 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak