Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland plantorna

Det finns en skir mänsklighet
invävd bland plantorna.

Ett jag som närs av
fotosyntes
och
jord
och
närhet.




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-21 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak