Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mina händer

I.

Bränn
vad som
famlar
sin väg
fram ur
mina händer.


II.

Väv
stoftet från
vad som föll ur
min hand
åter in
bland de levandes
varande.




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-04-06 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak