Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan är en färg

Längtan är en färg
som inte finns.
En genomskinlighet
som speglar

just det intet

ordet per sin rena definition
innehåller.

En lång linje av rosa,
kanske,
som sträcker sig långt bort
till något
som inte går att ta ett grepp om.

Sträcker sig
så långt och tunt
att det blir genomskinligt.

Kan därför egentligen
ligga i allt
utan att ses.




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-03-21 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak