Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortsätt !




det du söker
finns inte

det är den stora
trösten

fortsätt !




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-27 11:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att läsa dina texter!
:)
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP