Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kvinnor

Ena dagen kär
Nästa dag ej särskilt på
Kvinnor är svåra




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-05-14 17:21



Bookmark and Share


    Erika H
*skrattar*
ja du....vem har sagt att ni ska ha det lätt?
gillar denna
:)
erika
2006-09-14

  sol
män är mycke, mycke värre..
och som propella sa; vi kan killas på ryggen
..ni har inte ens tid??? :(

män ska bara laga bilar och bygga hus!
2006-05-16

  Propella
Ja visst fan är vi svåra! Men vi är mjuka och lena och doftar ganska gott och vi vet precis hur man ska killa dig på ryggen -

så vi är värt det.
2006-05-15

  Sanningsägaren VIP
kvinnor är svåra
ni män likaså
om ni förstod er på oss
så skulle ni inte vilja ha oss längre:)
2006-05-14

  Daniel_78 VIP
svå-ra männ- i-skor (nu med rätt antal stavelser)
2006-05-14

  Anna H
Ja men det är ni män också... :)

Ena dagen på
Men var aldrig nå'nsin kär
Män är svårare

:) Men visst kan vi också vara svåra...
2006-05-14

  Ola Rydberg
Stor sanning i detta Roger
2006-05-14

  Daniel_78 VIP
Människor Roger, människor
2006-05-14

  Myself
livet är svårt,särskilt relationer.Bra skrivet.
2006-05-14

    jahapp
hahaha....varför känner jag igen mig?
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP