Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens ansikten

Förr var kungamakten en auktoritär realitet

Nu representerar den en representativ kontinuitet

av symbolisk makt

som kanske fyller en viss funktion

där den reella makten skiftar

och där nya ansikten kommer och går

efter valet var fjärde år




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-28 10:28



Bookmark and Share


  Magica VIP
Väck med kungahuset, finns vettigare saker att lägga pengar på!!!
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP