Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öm hud

Vi som kallar oss poeter

är ömhudade varelser

Vi har så lätt för att missförstå

en kommentar eller yttrande

Det beror troligen på

att vi är vana

att lyfta på var sten

för att se

vad som kan finnas under




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-28 10:36



Bookmark and Share


  Magica VIP
...något som kanske alla bör göra? :)
2016-10-30

  Valter Örn VIP
Tack Sefarge Det är viktigt att inte ta allt så gravallvarligt. Bra kommentar det där med humorn.
2016-10-28

    Sefarge VIP
Det ömsinta
och ömhudade.
Hand i hand.
Då är humorn.
Med skrattets
Förlåtande. En
bra medicin.
Tack!
:)
2016-10-28

  bumerang

Instämmer
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP