Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knuten

 

rös jag verkligen

det var snarare teater

ett sätt att verka normal

verka känna

den arm jag då strök ville mig rysa

jag lydde

det var andra saker också

handen i fickan

knuten




Fri vers av cilax VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-28 13:28



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Jävligt snyggt. Du har en egen stil. Det är bra!
2017-10-01

    ej medlem längre
Mycket intressant!
2016-12-19

  Anoo Niskanen VIP
Med ordens hjälp lossar du knuten... Bra!
2016-11-19

  TrollTörnTrappan VIP
...vid "ville mig rysa" anar jag starkast hur komplext knuten denna föreställning må vara...
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt