Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var inte som jag först trodde och det känns så jävla skönt. Jadu. Kommentera om ni vill, är ni för lata så skiter ni väl i det som vanligt, hahaha.


Jag känner dig inte, men jag ska fånga dig. Det vet jag.

Det känns som
en flock småfåglar när du
pickar igång mitt hjärta
För allting har en
pop-osande rytm
och jag har inte känt mig
Såhär levande sedan
jag krossade glasrutor
Mitt i natten

tick tack tick tack
Pick pick pick pick

Man skulle kunna kalla det
en sorts känslo-pacemaker
För du vattnar
solskensbarnen med
Kärlek och jag kan
inte låta bli att le åt
Dina leénden

Och egentligen så
är det nog för tidigt
För att visa
känslorna under huden
Men du pickar ju så
jävla skönt
tick tack tick tack

[Och livet känns så
lätt att sjunga ut
Inför dina öron]

Jag känner dig inte
hahaha

Det är roligt
för jag vet ändå


Att jag vill ha dig
















Fri vers av unhappyvoices
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-05-14 17:54



Bookmark and Share


  Vilya
Åh, den här gillar jag jättemycket! :)

Love you, babe
2006-05-15

  Zara VIP
du SKULLE kunna arbeta på den här ÄNNU bättre absolut!
det är samma som jag känenr emd dom flesta dikter jag skrivit på siståne nu med...=)



Det känns som
en flock småfåglar när du
pickar igång mitt hjärta
För allting har en
pop-osande rytm
och jag har inte känt mig
Såhär levande sedan
jag krossade glasrutor
Mitt i natten


- första stycket är verkligen underbart....mysig..tänker lite visa...;)


"För du vattnar
solskensbarnen med
Kärlek och jag kan
inte låta bli att le"

- vacker beskrivning

somsagt du skulle kunna arbeta på den! och få den ännu tydligare!

/Z
2006-05-14

  anneluca
Du skriver bara för gott tjejen, blir glad när jag läser dina texter :-))
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.