Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju stjärnors dans

 

Astronomerna säger

att stjärnorna är många

 

och fler än de sju

som jag ser dansa

 

däruppe ovanför björkarna

på nattens blanka golv

 

 

Jag nöjer mig

med det skådespelet

 

och lyssnar till

mörkrets orkester

 

som håller takten

utan att räkna

 

evighetens

alla eldar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-30 01:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stjärnhimlen och dina vackert beskrivande ord... Sitter här och inser att jag lyssnar till nattens orkester.
2016-10-30

  Minkki VIP
"nattens blanka golv" - vilket fenomenalt öga Du har, och hur Du finner ord för det Du ser! Det här är bara en detalj, känns nästan fel att bryta ut citatet för att alls kommentera texten.
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP