Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna trots alla stackars pollenallergiker.


Jag andas in våren....


Jag ska gå ut i mina
lätta sommarskor
och andas in våren
se alla färgerna
lyssna till alla ljuden
dofta på känslorna
smaka på våren
som äntligen
värmer mina
fem sinnen...




Fri vers av Idun 1
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-05-14 18:57



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ja verkligen - våren är ÄNTLIGEN här!

"att smaka på våren" - vilket härligt
friskt uttryck du hittade här vännen!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1