Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vingslag för nära...

Låt oss som fjärilar
testa våra vingar och
vidga våra vyer du och jag...

Se oss om i skyn ett tag...

Men Du fladdra inte så mycke
nu gick det ur min kostym
ett stort stycke...

Ett onödigt hål det blev
större blåsten det rev
nu bort ifrån Dig jag drev...

Och vår utflykt tillsammans blev noll
Du försvann och jag for åt ett annat håll....

Nu dalar jag, nu gör jag en roll
nu läcker hela jag som ett såll...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-30 17:59



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag tycker om det du skriver.
Man blir sargad under livets gång.
En annan sak är att jag älskar fjärilar.
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt