Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När drycken inmundigas och avnjuts i skapande sällskap.


I ruset vi mötas

Långt i fjärran skåda vi
när öl och rusdryck halsas.

Likt roms spenar giva di
till när druckna själar nalkas.

I ruset så vi samlas åter
där vi i dryckjom låter livet flöda.

Likt djävulska hundar som bara gud förlåter
när vi bortom ruset blott blöta tankar föda.

Låt sedan vin och kvinnor med sin sång
få känna på vår mandom ja meterlång.

Så imorgon när vi åter vakna
minns vi natten där vi dansade nakna.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-30 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP