Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner


Täckt av skuggor
och med en hållning av skräck
sprider du oro hos dina kära.
Porten till existensen har slagit igen,
din själ är åter i nöd.

Stannar du för gott
i ditt ogenomträngliga krypin
att leva med demonerna ...
Eller förmår du ta striden
än en gång ...

Vår väntan är tidlös.




Fri vers av Susanne Klint Martell
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-14 22:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark innerlig och levandes
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell