Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhav (haiku)


mitt hav grått och kallt
vågorna rasar mot strand
balkongdörren stängd




Bunden vers (Haiku) av Susanne Klint Martell
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-01 17:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell