Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No comments

Inga kommentarer är också kommentarer

Det är bara det att man då inte vet

vad dessa uteblivna kommentarer betyder

Man kan ju tyda dem som No Comments

vilket skulle inebära att innehållet

är utan sans och mening

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-31 15:45



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Oftast är det nog inte så. Ibland är det svårt att lägga en tillräckligt bra kommentar och då låter man bli ... tyvärr. Bra att applådknappen finns. Sedan kan man ju alltid gå tillbaka till texten när man hittat en bra formulering.
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP