Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Helige Ande

Förekomsten av den heliga anden

vill jag inte förneka

Men att nå fram till den

genom en prästs förmedling

tror jag inte så mycket på

Det måste komma

från det egna hjärtats

förvandling och förädling




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-31 16:11



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Helt klart är det så, , ingen "kyrkovarelse" kan övertyga den mänskliga aspekten att tro på den heliga anden.
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP