Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats domedag

Trycket över bröstet är hårt
Kinderna hettar illröda
Hjärtat slår kraftigt
Kraftigt
Kraftigt
Stenhårt

På skakiga lealösa ben tar jag mig de tre trapporna högst upp i huset
Hjärtat slår kraftigt
Kraftigt
Kraftigt
Stenhårt

Tittar på namnskylten
För min darrande hand till ringklockan
Tummen trycker till
Blossande kinder
Illröda
Går sönder inifrån

Bortvald igen
Snart har jag mina svar




Fri vers (Fri form) av Örnflickan
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-31 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan