Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

 

Det händer att passionen

är ett ljus som brinner

mitt i grådunklet

 

varmt och som en fyr

för att varna eller locka

eller bara vara vackert

 

 

Och andra dagar kommer

när ljuset brinner

mot vekens slut

 

och fyrbåken krymper

när dimman rullar in

från öde havsvidder




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-01 09:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämmigt i lungmaklig ton,
ävenså rörandes hettandes passion.
2016-11-03

    ej medlem längre
Finfint,passion är mitt kännetecken då jag är en Skorpion,har lite svårt att tänka med rätt huvud ibland;) annars flyter det på nu i Skorpionmånaden,jag fyller på Lördag:) 51 bast,är lite impad av mig själv att ha nått den aktningsvärda åldern;) Med det liv jag har levt!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP