Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig för den du är

 

Hon berättade för mig att hon har haft en tuff period

att hon i dagens läge måste vara en annan person

för att kunna passa in i omgivningen med andra.

Hon började stamma medan hon berättade historian

en sann historia om hennes liv

där hon fick tufft motstånd och kämpade för sig själv

hon fick inte vara den hon är,

bara tjat varje dag fick hon höra

du måste förändras,

du måste göra det nu fick hon höra

annars är du inte med i denna relation,

i denna omgivning

då kan du bara gå din väg,

och aldrig komma tillbaka igen.

 

Hon fällde tårar medan hon berättade,

hon ville bara försvinna

hon var väldigt vilse inombords,

hon ville bara bli älskad

för den hon är,

hon var trött på att vara en annan

för att andra ska bli glada,

för att andra ska bli nöjda

hon har länge känt en tomhet i kroppen,

i hjärtat sitt

hon har inte kunnat öppna sig,

inte kunnat vissa vem hon verkligen är.

 

Jag märkte direkt på hennes blick,

att det var något

det var just därför jag gick fram till henne

jag sade jag är här, berätta allt

lyssnar gärna till ditt hjärta,

lyssnar gärna på det du har att säga,

hon berättade mer och mer,

att hon inte orkade vara en annan

än den hon äntligen är,

så hon packade väskan och drog iväg

såg sorgen rak i hennes gröna ögon,

visste att hon behövde hjälp

så jag sade till henne varsågod min vän,

här har du min hand

du behöver inte ändra dig, när du är med mig

jag accepterar dig precis så som du är

jag är inte som de andra personerna här på jorden

var bara dig själv min vän,

jag älskar dig för den du är.

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2016 - 11 - 01)




Fri vers av Arnela
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-01 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är tufft att vara sig själv. Du beskriver detta så bra. Att möta någon som säger "jag älskar dig för den du är" betyder att det är en värdefull vänskap.
Som inte ifrågasätter och bryter ner.
2017-06-20

    ej medlem längre
budskapet i texten är som luften efter ett stort ihållande sommarregn... och den är bra formad, I like..
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela