Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har slutat vara duktig

 

 

befriad från duktighetssyndromet

men priset blev högt

kroppen och psyket strejkade

hade mått dåligt flera år

tills det sa stopp

 

nu är jag hemma

tar dagen som den kommer

vardagsbestyren får ta sin tid

glad jag mår så pass bra som jag gör nu

det viktigaste är att se framåt med tillit

 

att skriva är ett sätt att läka

sätta ord på känslor och händelser

skriva om just ingenting alls

eller något som känns viktigt

livet är inte slut på länge än




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-11-01 13:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Man går från klarhet
till klarhet...du kom till
insikt, mycket bra
och så befriande!
2016-11-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Väldig klokt av dig skriva och tar dagen som det kommer någon sade till mig att en kvinna när börjar prata förstår alt magi kring myten av en gudinna.
Och jag tänker på kvinnor i Olimp berget
2016-11-03

  Linda CH VIP
Kloka ord!
2016-11-03

  louisegirl
Ja det tar stopp till sist när man lider av duktighets syndromet <3 känner så väl igen!
Bra ordat!
2016-11-02

  Susanne Klint Martell
att skriva är verkligen terapi ... och en livsnjutning
2016-11-01

  KYREUS of Sweden
Ömsint, varsam
livstolkning
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP