Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

444. SLAG_TID_ÄR...

SLAG_TID_ÄR
gåtfull_satellit_
_LIMBO RÖST_

ABSOLUT RÄTTVISA!

sträcker ut armar
över instabilt materia
av temporär fantasi...

Paradis_Etikett_ÄR_begränsad


(2016/11/08/Qpias)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-01 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP