Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haffad haiku


en fil kand räcker
inte för att fila sig
ut ur fängelset







Bunden vers (Haiku) av Göran P Rödholm
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-01 22:01



Bookmark and Share


  Sebastian Linsér
Det finns så fruktansvärt meningslös haiku men inte denna! Grym!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm